Të pa kategorizuar

 • Motorized Curtain Safety

  Did you ever noticed the safety of Motorized Curtain System? It’s quite dangerous if children playing with the Motorized Curtain while it’s running. When your child see the moving curtain, it will be super fun for them to chase the unknown moving curtain. Image that if the curtain won’t stop while your children are playing with it, how terrible will…
  Lexo më shumë
 • Motorized track smoothness

  Motorized Curtain Track test can show you how smooth a motorized track can be. Our track can do “free fall” while other brand's track having a hard time moving smoothly. “Free fall” show you -- Our track has very little resistance by itself We use 304 stainless steel accessories and choose the optimum thickness of aluminum. All effects we made are…
  Lexo më shumë
 • Dubai Hotel Show 2019

  Dubai Hotel Show We took our motorized curtain system to last year's Dubai Hotel show. Thanks for the attending customer shows the appreciation to our product and highly commended to our works. Due to the COVID-19 pandemic, we missed this year's exhibition. We hope that everyone will be safe and healthy, the world will return to peace and stability in…
  Lexo më shumë
 • Classification and composition of electric curtains

  Classification and composition of electric curtains. classification From the installation, it can be divided into built-in type and external type. The built-in electric curtain cannot see the motor, but only the track from the surface (the principle is similar to that of an electric rail car, the motor runs in the track, and there are very few on the market;
  Lexo më shumë
 • What types of electric curtains

  Electric sunshade is an electric curtain product used in skylights. We collectively call it "electric sunshade" ose "electric sunshade curtain". The electric roller blinds are installed indoors to avoid the adverse effects of the external environment and increase the service life of the system. In summer, the sun can be blocked and the load of air conditioning can be reduced.…
  Lexo më shumë
 • tendë Electric bën dhomën tuaj të diellit nuk është më një avullore

  Dhomë të qartë Dielli patjetër do të shtojë një shumë për ndërtimin tuaj. Dimri i ftohtë patjetër do t'ju sjellë një shumë të diellit të ngrohtë, por ky dielli i nxehtë gjatë verës patjetër do të kthehet dhomën tuaj të diellit në një avullore. matje, the summer sun room indoor and outdoor temperature difference can reach up to 20 degrees, can not stay inside, even…
  Lexo më shumë
 • Vendi pabesueshme e perde elektrike

  Motor është përdorur për të përzënë perden për të lëvizur prapa dhe me radhë përgjatë hekurudhës, ose për ta kthyer blinds nëpërmjet një pajisje mekanike dhe kontrollin e rotacionit përpara dhe të kundërt të motorit. Thelbi i kësaj është motor. Ka shumë marka dhe lloje të motorëve në treg, por në fund të fundit, there are two…
  Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI